5593-logo-hink-bijgesneden.jpg
KDV De Bloementuin

Kinderdagverblijf De Bloementuin

Kinderdagverblijf de Bloementuin bestaat uit 2 groepen. 

Kinderen starten meestal in de babygroep "De Rupsen". Hier groeien kinderen op van baby tot ze stevig op hun benen kunnen staan om de hectiek van de peutergroep aan kunnen. Ze mogen zich in deze groep gaan ontpoppen  tot ze zich verder mogen ontwikkelen bij de peutergroep "De Vlinders".

De Rupsen

De Rupsen is onze babygroep met veel aandacht voor het groeien en ontwikkelen. De kennismaking van kinderen in een groep en individuele aandacht voor ieder kind is hier erg belangrijk. Ieder kind heeft zijn eigen dagritme en dit wordt in overleg met ouders afgestemd. 

KDV De Bloementuin - De Rupsen
KDV De Bloementuin - De Rupsen
KDV De Bloementuin - De Rupsen

De Vlinders

Bij de Vlinders hebben we een vaste dag structuur. Dit geeft houvast en duidelijkheid voor de kinderen. Kinderen gaan steeds meer samen spelen en de wereld om hen heen ontdekken. De kinderen eten tussen de middag gezamenlijk een warme maaltijd, die bij de prijs zit inbegrepen. Kinderen die nog slapen gaan meestal tussen de middag even naar bed en de andere kinderen kunnen vrijspelen of er wordt een activiteit gedaan voor de kinderen die wat meer voorbereid worden voor de basisschool.

KDV De Bloementuin - De Vlinders
KDV De Bloementuin - De Vlinders
KDV De Bloementuin - De Vlinders